Bericht van overlijden

Bericht van overlijden

Op 19 juli j.l. is overleden, op de leeftijd van 92 jaar, Jan van der Meulen.

lees meer »
 
Zonnebloem

Liturgisch bloemschikken
Zonnebloem

De herdenkingsplek van de ramp met de MH 17  in Hilversum bestaat uit gestileerde Zonnebloemen. Bij de herdenking worden echte zonnebloemen neergelegd.

lees meer »
 
De groene gedachte

De groene gedachte

Voor een boom is er altijd hoop: als hij wordt omgehakt, loopt hij weer uit, er blijven nieuwe loten.

 
Verbintenis

Verbintenis

Vanmorgen werd ds. Erik van Halsema verbonden aan de wijkgemeente rond de Morgenster. Ook nam ds. Heleen Weimar afscheid, drie jaar lang was zij bijstand in het pastoraat. Het was een feestelijke dienst.

 
Samen-Op-Vakantieweek

Samen-Op-Vakantieweek

“Kleurrijk” is het thema van de Samen Op Vakantieweek 2017, die georganiseerd wordt van zaterdag 21 oktober t/m zaterdag 28 oktober in het Roosevelthuis/Nieuw Hydepark in Doorn.

lees meer »
 
Iets nieuws onder de zon?

verandering & vernieuwing
Iets nieuws onder de zon?

De taakgroep Vorming & Toerusting licht alvast het tipje van de sluier op. Het thema voor het komende jaar is 'Iets nieuws onder de zon?' verandering & vernieuwing. 

 
Deadline Kerkbrink

Deadline Kerkbrink

De Kerkbrink is het Hilversumse kerkblad van de protestantse kerk. De Morgenster heeft daarin een pagina voor wijkberichten. De beschikbare ruimte is beperkt, uw bijdrage kan worden ingekort.

Vanaf nu zorgen Klaas Hoekstra en José van Wageningen samen het wijknieuws; gebruik alstublieft alleen nog het e-mailadres:    De volgende inleverdatum is woensdag 30 augustus..