Bericht van overlijden

Bericht van overlijden

Gerardus Pieter [Gerard] Kempkes
Geb. 31 dec. 1932
Overl. 8 juli 2018 [85 jaar]

De dankdienst voor zijn leven zal plaatsvinden op maandag 16 juli, aanvang 13.00 uur in de Morgenster. De begrafenis vindt plaats in besloten kring.

 
Overstap

Overstap

Verschillende kinderen maakten de overstap van de kindernevendienst naar de jongerendienst met een ballonvaart door de kerk. Lieke kreeg de pelgrimszegen mee nu ze gaat studeren in Maastricht.

 
Koeien en kruidenboter

Koeien en kruidenboter

De startzondag van 2018 staat in de steigers. We gaan naar de biologische Eemlandhoeve in Bunschoten-Spakenburg. Daar is een grote zaal waar we een kerkdienst houden. Daarna gaan de kinderen kruidenboter maken met kruiden uit de tuin. De jongeren gaan op koesafari, ook naar de aparte wei met stieren. In de loop van de zomer vullen we dit bericht aan. Maar reserveer de datum van 16 september 2018.

 
Viering van de Maaltijd

Viering van de Maaltijd

Zondag vierden we de Maaltijd van de Heer. Hier staat de preek bij deze dienst.

 
Kloosterweekend

Kloosterweekend

Ook dit najaar hopen we "onze kloostertraditie" weer voort te zetten,
we hebben als vanouds een reservering gemaakt in de Abdij Maria Toevlucht te Zundert.

lees meer ยป
 
Fototentoonstelling

Foto: Gert-Jan Jansen
Fototentoonstelling

Achter in de kerkzaal van De Morgenster hangt een expositie van foto's gemaakt door fotograaf Gert-Jan Jansen. Hij volgde een half jaar lang onze wijkpredikant Erik van Halsema en legde zijn werk en zijn dagelijks leven vast in beelden. De tentoonstelling was eerder te zien in de Bethlehemkerk. U kunt komen kijken na de kerkdienst van zondagmorgen, van ongeveer 11:15 uur tot 12:00 uur.

 
Abonnement Morgenster Actueel

Abonnement Morgenster Actueel

Voor een abonnement op de digitale Morgenster Actueel, stuurt u een mail naar Dan nemen we u op in de verzendlijst. Voor vragen over en problemen met kunt u dit adres ook gebruiken. 

Incidenteel zijn er problemen met klanten van de KPN. Daar hebben we geen oplossing voor en vaak lost het vanzelf weer op.