Online diensten

Online diensten
De Regenboogwijk heeft ons uitgenodigd om voorlopig gezamenlijk online vieringen te houden. Deze kunt u zien via de volgende link : Regenboogkerk livestream

Om en om zal een predikant van de Regenboogkerk en zal onze predikant voorgaan. In diensten met onze predikant is er een ouderling van de Regenboog, in diensten met hun predikant is er een ouderling van de Morgenster. Bij diensten met onze predikant nemen wij onze organist en lector mee, en er wordt gewerkt aan gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de techniek.
In de diensten met onze predikant volgen we zoveel mogelijk onze eigen orde van dienst, compleet met het luiden van een bel aan het begin van de dienst.
Voor de komende zondagen is het rooster als volgt:
  • 5 april ds. Erik van Halsema
  • 9 en 10 april : Bethlehemkerk livestream
  • 12 april (Pasen) ds. Erik van Halsema en ds. Heleen Weimar
  • 19 april ds. Jurjen Zijlstra
  • 26 april ds. Erik van Halsema
Het is de bedoeling dat er na de zegen steeds een enkel interview zal zijn (via beeldverbinding) met een Regenboogwijker en een Morgensterlid.
Op deze manier kunnen wij – in verbondenheid met een andere wijk van de PgH – steeds een viering aanbieden die hetzij live hetzij op een later moment met geluid èn beeld gevolgd kan worden.
terug