De eredienst meemaken

De eredienst meemaken
Hoe u de Appostel-app voor de collecte op uw mobiele telefoon kan zetten staat in deze instructie.

De kerkdiensten worden live uitgezonden en zijn na afloop beschikbaar. De diensten zijn te volgen vanaf een PC of Laptop / Tablet of SmartPhone. De techniek hiervoor wordt geleverd door Kerkdienst gemist – die dit voor veel kerken doet. Wat moet ik doen om een opname te beluisteren?

PC of Laptop
Ga naar onze Morgenster website: https://www.morgensterhilversum.nl/ , bovenin kies [Kerkdiensten uitgezonden]. Is er een uitzending dan staat in het Plaatje een pijl. Klik daarop. Onderin het plaatje verschijnt een balk die de voortgang van de uitzending laat zien. Wanneer er geen uitzending is wordt er een standard tekst herhaald. Wanneer er geen geluid is kan het zijn dat de luidspreker uit staat (er staat dan een streep door de luidspreker). Onderaan deze pagina staan ook diensten die in het verleden opgenomen zijn. Selecteer de uitzending die je wilt beluisteren, en deze kan op dezelfde manier beluisterd worden. Onder het plaatje is te zien welke uitzending er beluisterd wordt. 

Tablet of SmartPhone
Download de kerkdienst gemist app. Deze is te vinden in de PlayStore (Android) of App Store (Apple).  Bij deze app is een Voorkeur (favoriet) in te stellen voor onze kerk (Noord Holland => Hilversum => de Morgenster). Ook hier kunnen eerder opgenomen diensten beluisterd worden.

Werkt het niet?
Het is dan altijd goed om te kijken of bijvoorbeeld een YouTube film wel geluid geeft. Probeer bijvoorbeeld of de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=Oz1lYc3NfoM (swinging Bach compilatie) wel geluid geeft. Doet het geluid het daar ook niet dan moet er naar de instellingen van uw PC gekeken worden.
Een directe link naar de website van de provider is: https://kerkdienstgemist.nl/streams/75526. Op deze site onder het kopje [Werkt uw speller niet?] is de mogelijkheid om zelf een controle uit te voeren of uw PC wel geschikt is om de dienst te beluisteren.

Komt U er nog niet uit stuur dan een mail naar albert.v.d.burgh@gmail.com dan probeer ik het op te lossen.
terug