Lichtjestocht 22 december

Lichtjestocht 22 december

Met Kerst brengt baby Jezus licht naar de wereld. Daarom is er een lichtjestocht van De Morgenster naar de Heilig Hart Kerk. Onderweg ontmoet je engelen, herders en zelfs wijzen uit het oosten die een stukje van het kerstverhaal vertellen. Oud en jong gaan samen op reis. Doet u mee?

De lichtjestocht is dit jaar op zaterdag 22 december. Starten kan van 17:00 uur tot 18:15 vanaf De Morgenster (Seinstraat 2). Iedereen is welkom, de wandeling is bij uitstek geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd met grootouders, ouders of andere begeleiders.

De Lichtjestocht is van ons samen als kerken in Noord&Oost en we willen op deze manier een verschil maken in de buurt. Kunt u helpen met hand- en spandiensten bij de Morgenster, langs de route of in de Heilig Hartkerk, laat het ons weten. We zoeken bijvoorbeeld ook mensen die met bakfiets of karretje achter auto kunnen helpen met logistiek.

Voor de lichtjes zoeken we weer schone potjes zonder etiket. We verzamelen de potjes in De Morgenster, op het plateau bij de achteringang in een krat in de hal van de kerk.

Vragen kunt u stellen aan

terug