Kinderwerk (0-12 jaar) Kinderwerk (0-12 jaar)
In de Morgenster is er plaats voor kinderen van alle leeftijden.

Oppas:
Voor de allerkleinsten, de kinderen tot 4 jaar, is er beneden in de kerk regelmatig oppas. Laat even de scriba, Elma Hoekstra, weten wanneer je met je kind(eren) op zondag naar de kerk komt, dan houden we daar rekening mee: scriba@morgensterhilversum.nl.
Ze kunnen voor de dienst worden gebracht en voor de zegen worden opgehaald, om zo het laatste deel van de viering in de kerkzaal meemaken. 
 
lees meer »
 
Jongerenwerk (12-17 jaar) Jongerenwerk (12-17 jaar)
In de dienst:
Voor de jongeren van twaalf tot en met zeventien jaar is er tijdens de overweging jongerendienst in de Tweede Kamer, hun eigen ruimte. Daar wordt doorgepraat over het thema van de zondag, de actualiteit en wat de Bijbel daarover leert.
lees meer »
 
Buurtmaaltijd Buurtmaaltijd
Om de maand is er een maaltijd voor buurt en kerk. Iedereen is van harte welkom, uit de kerk en uit de buurt, jong en oud. Op onze hoofdpagina wordt telkens een bericht geplaatst als de maaltijd eraan komt.
Vanaf 18.00 uur is de ontvangst, om 18.30 uur gaan we aan tafel. We vragen een vrijwillige bijdrage voor de ingrediënten, als richtbedrag geldt € 5 voor de maaltijd en € 1 voor een drankje. Laat even weten als je mee-eet: joke@verrij.demon.nl.

Als je wilt helpen met voorbereiden, ben je welkom vanaf 14.00 uur. Ook voor het afwassen, stofzuigen en opruimen zoeken we vrijwilligers!

 
 
Liturgisch bloemschikken Liturgisch bloemschikken
Wat rode rozen betekenen weet iedereen, dat praktisch alle bloemen vanouds een betekenis hebben, die vaak uit oude legenden voorkomt, misschien niet. Bij liturgisch/symbolisch bloemschikken maken we gebruik van deze beeldkracht, kleuren, vormen en lijnen om een lezing of thema uit te beelden “in bloementaal”. Op deze manier wordt in de adventsperiode en de 40 dagentijd en op bijzondere zondagen bijgedragen aan de verdieping van de vieringen.  
 
Seniorenmiddag (voor jong en oud) Seniorenmiddag (voor jong en oud)
Eenmaal per maand op de dinsdagmiddag bent u van harte welkom op onze contactmiddag, een ontmoetingsmiddag met een hart voor jong en oud. Wij bieden u een mooi programma. Vanaf 13.30 uur is de kerk open en wordt u verwelkomd met koffie of thee. Om 14.00 uur beginnen wij met een korte meditatieve inleiding en zingen een lied, begeleid door pianist Meine Keulen of Peter Hartman. Wij eindigen om ongeveer 16.00 uur met een drankje, zodat we nog even met elkaar kunnen napraten.