Kinderwerk (0-12 jaar) Kinderwerk (0-12 jaar)
In de Morgenster is er plaats voor kinderen van alle leeftijden.

Oppas:
Voor de allerkleinsten, de kinderen tot 4 jaar, is er beneden in de kerk regelmatig oppas. Laat even de scriba, Elma Hoekstra, weten wanneer je met je kind(eren) op zondag naar de kerk komt, dan houden we daar rekening mee: scriba@morgensterhilversum.nl.
Ze kunnen voor de dienst worden gebracht en voor de zegen worden opgehaald, om zo het laatste deel van de viering in de kerkzaal meemaken. 
 
lees meer »
 
Jongerenwerk (12-17 jaar) Jongerenwerk (12-17 jaar)
In de dienst:
Voor de jongeren van twaalf tot en met zeventien jaar is er tijdens de overweging jongerendienst in de Tweede Kamer, hun eigen ruimte. Daar wordt doorgepraat over het thema van de zondag, de actualiteit en wat de Bijbel daarover leert.
lees meer »
 
Liturgisch bloemschikken Liturgisch bloemschikken
Wat rode rozen betekenen weet iedereen, dat praktisch alle bloemen vanouds een betekenis hebben, die vaak uit oude legenden voorkomt, misschien niet. Bij liturgisch/symbolisch bloemschikken maken we gebruik van deze beeldkracht, kleuren, vormen en lijnen om een lezing of thema uit te beelden “in bloementaal”. Op deze manier wordt in de adventsperiode en de 40 dagentijd en op bijzondere zondagen bijgedragen aan de verdieping van de vieringen.  
 
Seniorenmiddag (voor jong en oud) Seniorenmiddag (voor jong en oud)
Eenmaal per maand op de dinsdagmiddag bent u van harte welkom op onze contactmiddag, een ontmoetingsmiddag met een hart voor jong en oud. Wij bieden u een mooi programma. Vanaf 13.30 uur is de kerk open en wordt u verwelkomd met koffie of thee. Om 14.00 uur beginnen wij met een korte meditatieve inleiding en zingen een lied, begeleid door pianist Meine Keulen of Peter Hartman. Wij eindigen om ongeveer 16.00 uur met een drankje, zodat we nog even met elkaar kunnen napraten.