Kerkkamp 2018! Ook voor de 4 en 5 jarigen.

Kerkkamp 2018! Ook voor de 4 en 5 jarigen.

Zaterdag  13 en zondag 14 oktober is het zover: het jaarlijkse kerkkamp voor alle kinderen van de kerk! Het thema van dit jaar is Beestenbende! Een beestenbende maak je niet alleen, de kinderen van de Morgenster, de Bethlehemkerk en de Regenboogkerk gaan samen op kamp! Om er een vrolijke beestenboel van te maken,  mogen alle kinderen iets beestachtigs meenemen. Dat kan van alles zijn: een knuffel, een dierenspel, een poster, een slinger (eh nee sorry, geen huisdieren)!

Zaterdag vertrekken de kinderen van 6 jaar en ouder de Bethlehemkerk om 10.00 uur. Daarna fietsen zij door om de kinderen bij de Regenboogkerk  om 10.30 uur op te halen, waarna de kinderen van de Morgenster om circa 11.00 uur opgehaald worden. Samen vervolgen zij hun weg  naar het kindervakantiehuis in Valkeveen. Zondag worden de kinderen rond een uur of 15.30 weer in Hilversum verwacht.
Voor de jongere kinderen van 4 en 5 jaar is er ook gelegenheid om mee te doen. Je wordt dan verwacht om 14:00 uur. Na het middagprogramma kun je nog (met je ouders) met de mee eten met de kinderen die wel blijven slapen.

Ben jij tussen de 4 en de 12 jaar, aarzel dan niet langer en geef jezelf op voor dit geweldige kamp! Gebruik bij voorkeur dit formulier : http://bit.ly/kerkkamp2018 Heb je nog vragen mail Klaas Hoekstra en Janine Wiersma (

terug