Morgenster open op zaterdagmorgen

Morgenster open op zaterdagmorgen
*Zaterdag 16 april: 10.30-12. 00 uur  Stille Zaterdag. De kerkzaal is open voor een moment van stilte, meditatie en rust. En er kan een kaarsje aangestoken worden. Verder is er mogelijkheid om elkaar bij een kopje koffie te ontmoeten.
*Zaterdag 21 mei: 15.00-17.00 uur: Voorstelling Alle 7 goed. 
Deze voorstelling van theatermaker en verhalenverteller Kees Posthumus gaat over de zeven werken van barmhartigheid. In de vorm van een sprankelende talkshow komen verschillende deskundigen met ernst en humor hierover aan het woord. Wil een nudist wel gekleed worden en wel eens een gevangene bezocht?  Na afloop is er een gezellig hapje en drankje.
*Zaterdag 18 juni: 10.30-12.00 uur Actie Zwerfafval Opruimen
In november vorig jaar is er vanuit de Morgenster de eerste Actie Zwerfafval Opruimen geweest.
Het idee erachter is dat wij niet zozeer de rommel ván een ander, maar de rommel vóór een ander willen opruimen. De actie was ‘helaas’ een succes, want er zwerft heel wat op straat: blikjes, flesjes, wikkels én heel veel sigarettenpeuken!
De actie leverde zo’n 15 kilo minder zwerfafval op én de nog grotere bewustwording hoeveel zwerfafval er is. De gemeente Hilversum zorgt voor de prikkers en de hesjes en jong en oud kunnen meedoen.

Van harte welkom op één of alle zaterdagen!
terug